PREMA ONLINE IN DE BENELUX

PREMA is een specialist in wielservicematerialen en heeft vele vestigingen in verschillende landen. Onze eigen fabriek van de bandreparatiematerialen is gevestigd in het zuiden van Duitsland, op deze locatie worden de bandreparatiematerialen geproduceerd. Om een compleet assortiment van wielservice materialen aan te bieden, wordt samengewerkt met bekende, gespecialiseerde fabrikanten. Met de vele kennis, optimale service en ervaring die wij te bieden hebben, is PREMA een uitstekende partner voor zijn gespecialiseerde klanten.

UW LEVERANCIER VOOR WIELSERVICEMATERIALEN

PREMA BIEDT BESTELGEMAK

PREMA is reeds vele jaren actief in Nederland, België en Luxemburg. Tot de klantengroep behoren onder andere: distributeurs, grossiers in automaterialen en bandreparatiespecialisten. PREMA is een on-line concept voor de vakhandel en biedt door een zeer compleet assortiment wielservicematerialen “one-stop-shopping” aan zijn klanten. Met onze PREMA-webshop bieden we bestelgemak, 24 uur per dag en 7 dagen per week. De juiste producten kunnen eenvoudig in onze PREMA-webshop gevonden en besteld worden. TPMS-sensoren kunnen in Nederland eenvoudig gevonden worden middels “zoeken op kenteken”, in België en Luxemburg kan dat via “zoeken op autotype”.

Orders voor 15.00 uur besteld, worden dezelfde dag met onze transporteur aan de klanten verzonden.

PREMA staat garant voor goede service.

WIELSERVICEMATERIALEN EN TPMS

PREMA uw juiste partner voor wielservicematerialen!

Het assortiment wielservicematerialen van PREMA is zeer compleet, wij leveren onder andere: ons eigen bandreparatiemerk PREMA, Trax wielgewichten, Wonder ventielen, Alligator ventielen, Hamaton TPMS-sensoren, gereedschappen, TPMS-diagnosetools en de Michelin Eurodainu’s. Naast de bekende A- en B-merken, bieden wij ook budgetmerken. Met dit zeer complete assortiment, de verschillende merken, de verschillende kwaliteiten & -prijzen bieden we onze klanten een enorme keuze. Veel gespecialiseerde klanten werken al jaren naar tevredenheid met onze producten. Daar waar wenselijk bieden we advies en kennisoverdracht. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij PREMA voorop.

De activiteiten van PREMA in de Benelux zijn een onderdeel van Rema Tip Top Nederland B.V. en Rema Tip Top België BVBA. Ons hoofdkantoor en magazijn zijn gevestigd in Arnhem-NL. Wilt u informatie over onze producten en diensten kijk dan op onze PREMA-website. U kunt natuurlijk ook de gewenste informatie aanvragen via onze contactpagina, via info@premaproducts.nl of via info@premaproducts.be.