23-05-2023

De juiste bandenmontage met PREMA montagepasta Ultra blauw

In het assortiment van PREMA zijn alle benodigdheden ten behoeve van bandenmontage te vinden. Het assortiment bestaat uit allerlei varianten van montagepasta’s en montagevloeistoffen.

PREMA montagepasta Ultra blauw (artikelnummer PR2201750) is het nieuwe kwaliteitsproduct binnen het PREMA assortiment. De PREMA montagepasta Ultra blauw onderscheidt zich als topkwaliteit montagepasta met uitstekende eigenschappen om snel, gemakkelijk en veilig banden te monteren en te demonteren.

De PREMA montagepasta Ultra blauw is een soepele en zeer sneldrogende montagepasta met een uitstekende hechting tussen de band en velg. De montagepasta is daardoor uitermate geschikt voor lage sectie banden, run-flat banden en voertuigen met een zeer hoge koppel, zoals sportwagens en elektrische voertuigen.

Voordelen PREMA montagepasta Ultra blauw:

  • Door een gemakkelijk montageproces wordt druk op de band, de velg en het montagegereedschap verminderd. Vooral bij nauwsluitende banden zoals run-flats, maar ook bij banden met een laag profiel is dit belangrijk.
  • Onder andere geschikt voor lage sectie banden en elektrische voertuigen.
  • Droogt snel en transparant op.
  • Zorgt voor maximale grip en voorkomt slippen tussen velg en band.

Alle varianten montagepasta’s en -vloeistoffen met de desbetreffende voordelen zijn te vinden in de PREMA webshop www.premaproducts.eu onder: Onderhoud en smeermiddelen > Montage pasta’s en vloeistoffen.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over het montage assortiment van PREMA? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling, bel +31 (0)26 75 08 365 of mail naar info@premaproducts.eu.

RELEVANTE ARTIKELEN