20-07-2022

Nu nieuw verkrijgbaar: ResQtec hefgereedschappen

Onlangs is ons assortiment uitgebreid met de hefgereedschappen van ResQtec.

Met 40 jaar ervaring is ResQtec de innovatieve producent van reddings- en berging producten. Deze producten worden wereldwijd gebruikt in de reddings- en de voertuigenbranche.

Met de hefgereedschappen van ResQtec kan men voertuigen op een veilige manier heffen en stabiliseren. Hierdoor is het assortiment van ResQtec uitermate geschikt voor de automotive branche. De producten kunnen in verschillende segmenten toegepast worden, denk hierbij aan o.a. personenwagen, truck, landbouw en grondverzet. Prema biedt vier verschillende productlijnen aan van ResQtec: stabilisatieblokken, hefkussens Square bags, hefkussens NT-hybride en Pow’rench.

Stabilisatieblokken
De stabilisatieblokken van ResQtec helpen met het veilig stabiel houden van een voertuig of zware objecten. Dankzij de verbindingsvoorbereidingen is het mogelijk om meerdere stabilisatieblokken te combineren, waardoor er meerdere structuren en hoogtes gemaakt kunnen worden. De stabilisatieblokken zijn ook ideaal te gebruiken in combinatie met de NT-hefkussens of de Square bags van ResQtec.

Hefkussen Square bags
De square bags van ResQtec zijn ontworpen om voertuigen of objecten te heffen. Omdat de maximale kracht op een zeer klein oppervlak werkt, zijn de square bags uitermate geschikt voor het heffen van voertuigen en objecten in krappe ruimtes. Dankzij het rubberen materiaal hebben de square bags een grote weerstand tegen oliën, brandstoffen en chemicaliën. Dankzij de antislip laag zijn de square bags veilig te gebruiken zonder dat deze wegglijden. De Square bags zijn ook zeer geschikt voor pechservice onderweg. Voor de square bags zijn meerdere accessoires verkrijgbaar.

Hefkussen NT-hybride
De NT hefkussens van ResQtec zijn speciaal ontworpen om grotere voertuigen of zware objecten te kunnen heffen of te verplaatsen. Dankzij het ovale ontwerp blijven de boven- en onderkant van het hefkussen horizontaal tijdens het heffen. Dit maakt het gebruik van de NT hefkussens makkelijk en veilig. De NT hefkussens zijn hierdoor tevens ideaal te gebruiken in combinatie met de ResQtec stabilisatieblokken om het voertuig of object nog hoger te kunnen heffen. De NT-hefkussens zijn ook zeer geschikt voor pechservice onderweg. Voor de NT hefkussens zijn meerdere accessoires verkrijgbaar.

Pow’rench
Tot slot zijn er de Pow’rench gereedschappen van ResQtec. Dankzij de Pow’renches is het mogelijk om vastgeroeste moeren en -bouten los te schroeven. Dankzij het ingebouwde mechanisme creëert de Pow’rench namelijk tot wel 63 keer de menselijke spierkracht. De Pow’renches worden op dezelfde manier gebruikt als een conventionele krachtsleutel maar zijn krachtiger en makkelijker in gebruik. Dankzij het gebruiksgemak en de hoge kwaliteit materialen zijn de ResQtec Pow'renches een veilige en duurzame keuze.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over het ResQtec assortiment? Neem dan contact op met uw vertegenwoordiger, bel +31 (0)26 75 08 365 of mail naar info@premaproducts.eu.

RELEVANTE ARTIKELEN