23-09-2022

Nu verkrijgbaar: Opname rubbers voor hefbruggen, as-liften en oprijplaten

Onlangs hebben wij opname rubbers aan het assortiment toegevoegd. Deze rubbers voorkomen potentiële beschadigingen aan voertuigen bij het heffen van een voertuig op een 2 of 4-koloms hefbrug.

In vrijwel elke werkplaats is wel een 2-koloms, 4-koloms hefbrug of een bandenbrug te vinden om reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan voertuigen uit te voeren. Het komt echter nog wel eens voor dat hierdoor de onderkant van het voertuig beschadigd raakt. Om beschadigingen tegen te gaan bieden de opname rubbers een uitkomst. Dit is extra belangrijk, omdat er steeds meer gebruik wordt gemaakt van elektrische voertuigen waarbij het accupakket onder de auto is gemonteerd.

De opname rubbers zijn in allerlei verschillende maten en vormen beschikbaar. Zo bestaat het assortiment uit universele rubberblokken, maar ook uit merk specifieke opname rubbers voor onder andere: Maha, AC, Rotary, Herman, Zippo, Consul, Beissbarth, Rav, Space, Sirio, Nussbaum, Becker, Slift-Ime, Launch, Omcn, Koni en Oma-Bradbury. Ook maken merk specifieke adapters, voor onder andere Volvo- en Tesla personenwagens, deel uit van het assortiment.

Alle informatie met betrekking tot merken en afmetingen is terug te vinden via onze website www.premaproducts.eu in de categorie hefgereedschappen > opname rubbers hefbruggen.

Voordelen:

  • Breed assortiment opname rubbers
  • Inclusief universele rubberblokken
  • Inclusief rubberblokken voor diverse specifieke merken
  • Voorkomt beschadiging aan voertuigen op een bandenbrug of hefbrug

Heeft u vragen of wilt u meer weten over het assortiment ‘opname rubbers’? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling, bel +31 (0)26 75 08 365 of mail naar info@premaproducts.eu.

RELEVANTE ARTIKELEN