29-07-2020

Ahcon Easy Lift maakt zwaar werk licht

Ahcon heeft een ergonomische wieltrolley met de naam “Easy Lift” aan zijn assortiment toegevoegd. Het is een trolley die zichzelf in hoogte aanpast, al naar gelang de belasting, zodat u niet hoeft te bukken bij het wegleggen of oppakken van banden en wielen.

De hoogte van de wieltrolley wordt aangepast door middel van de ingebouwde veren die de trolley omhoog of omlaag laat komen op basis van de belasting. Een unieke, inventieve oplossing om het zware tilwerk te verlichten en daardoor uw knieën en rug te ontlasten.

De trolley is geschikt voor maximaal vier wielen met velg en kan onder andere worden gebruikt bij het monteren, demonteren, opslaan en ergonomisch verantwoord transporteren van banden en wielen. De wieltrolley heeft vier zwenkwielen, waarvan twee met rem, die zorgen dat de trolley op zijn plaats blijft wanneer dit nodig is.

Bij gebruik van de Ahcon wieltrolley Easy Lift zal uw werkomgeving drastisch verbeteren. Met andere woorden; ergonomisch beter verantwoord werken!

Voor meer informatie neemt u contact op met de verkoopafdeling van PREMA via mail info@premaproducts.nl of per telefoon 026-7508365.

RELEVANTE ARTIKELEN