19-03-2020

Corona: Update 19-3-2020 België

Beste klanten,

Rema Tip Top volgt dagelijks de ontwikkelingen rondom het coronavirus en we treffen actief de nodige maatregelen om uw en onze gezondheid zo goed mogelijk te borgen.

Sinds gisteren 18 maart 2020 dienen in België alle bedrijven die klanten ontvangen en niet essentieel zijn voor het leven van het land, te sluiten tot en met 5 april 2020.
De algemene regel is dat handelszaken verplicht dienen te sluiten, behalve in de essentiële sectoren.

De economische activiteiten worden in een aantal gevallen echter niet volledig gestopt. Er zijn bedrijven die achter gesloten deuren verder mogen werken, onder andere handelszaken en bedrijven die tussenkomen in het kader van de voedselketen, land- & tuinbouw en visserij. Daarnaast dringende hersteldiensten en dringende takeldiensten.
Deze bedrijven dienen de door de Belgische overheid bepaalde regels actief op te volgen, zo dienen ook maatregelen getroffen te worden om een afstand te bewaren van 1,5 meter tussen iedere persoon.

Business as usual, maar met wijzigingen en rekening houdend met het Coronavirus.

  • Belangrijk dat het essentiële vervoer & transport doorgaat in België. Hier willen wij een bijdrage aan leveren!

Ons bedrijf blijft functioneren, tot nader bericht van de Belgische en/of Nederlandse overheid. Zo staan wij voor u klaar om de continuïteit van uw werkzaamheden te borgen.
Om de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers zoveel mogelijk te waarborgen, hebben we diverse voorzorgsmaatregelen genomen.

Onze vertegenwoordigers in België zijn weliswaar op fysieke afstand, mobiel bereikbaar voor onze klanten. Zij zullen de gewenste service afstemmen binnen de richtlijnen van de Belgische overheid.
Voor al uw vragen is onze verkoopbinnendienst beschikbaar en ons team in het magazijn blijft operationeel om ervoor te zorgen dat bestellingen met DHL worden verzonden.
Onze afdelingen verkoop, inkoop, administratie, marketing en logistiek draaien door. Veel van onze medewerkers zijn echter genoodzaakt om te werken vanuit huis.
Wij hebben afgelopen periode een ruime voorraad opgebouwd, er is dus voldoende beschikbaarheid van bandreparatieproducten en wielservicematerialen.

Onze Gezondheids- en Veiligheidsmanager staat 24/7 in contact met ons management. Ons bedrijf volgt de laatste ontwikkelingen dagelijks actief op de voet.

We zijn dankbaar voor de mensen die alles draaiende houden. Een speciale dank gaat uit naar iedereen die in de gezondheidszorg werkt.

Mochten er vragen zijn, staan wij voor u klaar.

Zorg goed voor uzelf en voor elkaar, gezondheid staat voorop!

Met vriendelijke groet,

Team Prema Online

RELEVANTE ARTIKELEN