18-03-2020

Corona: Update 18-3-2020 Nederland

Beste relaties,

We volgen dagelijks de ontwikkelingen rondom het coronavirus en treffen maatregelen om uw en onze gezondheid zo goed mogelijk te borgen.

We krijgen veel vragen over onze beschikbaarheid en onze leveringen, Rema Tip Top Nederland B.V. heeft afgelopen periode voor een langere termijn een flinke buffer opgebouwd. We hebben er alle vertrouwen in dat we bestellingen kunnen blijven leveren. Onze verkoopbinnendienst is beschikbaar voor al uw vragen en ons team in het magazijn blijft operationeel om ervoor te zorgen dat bestellingen met DHL worden verzonden.

Voorzorgsmaatregelen

Om de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers zoveel mogelijk te waarborgen, hebben we diverse voorzorgsmaatregelen genomen:

  • Er worden duidelijke instructies gegeven over hoe de hygiëne kan worden geoptimaliseerd, zoals o.a. instructies t.b.v. van het handen wassen.
  • Extra handzeep en desinfectiesprays zijn ter beschikking gesteld in alle kantoren.
  • Medewerkers met symptomen van verkoudheid of griep wordt verzocht thuis te blijven en indien mogelijk thuis te werken.
  • Ons schoonmaakbedrijf heeft aanvullende instructies om extra schoon te maken binnen ons bedrijf.

Extra voorzorgsmaatregelen

  • Helaas is er een beperkte toegang voor externe bezoekers en geen fysiek contact mogelijk. Onze excuses, maar op dit moment kunnen we u geen hand geven.
  • Alle chauffeurs worden verzocht bij de hoofdingang van het magazijn te wachten om hun zendingen op te halen.

Business as usual, maar met wijzigingen rekening houdend met het Coronavirus

Ons bedrijf blijft functioneren, tot nader bericht van de Nederlandse overheid en wijziging van de richtlijnen van het RIVM.
Al onze afdelingen verkoop, inkoop, administratie, marketing en logistiek draaien normaal door.
Diverse medewerkers zijn echter genoodzaakt om te werken vanuit huis.

Onze vertegenwoordigers onderhouden het contact met onze klanten actief en stemmen de gewenste service af binnen de richtlijnen van de Nederlandse overheid en –RIVM.

Onze Gezondheids- en Veiligheidsmanager staat 24/7 in contact met ons management. Ons bedrijf volgt de laatste ontwikkelingen dagelijks actief op de voet.

We zijn dankbaar voor de mensen die alles draaiende houden. Een speciale dank gaat uit naar iedereen die in de zorg werkt.

Mochten er vragen zijn, staan wij voor u klaar.

Zorg goed voor uzelf en voor elkaar, gezondheid staat voorop!

Met vriendelijke groet,

Team Prema Online

RELEVANTE ARTIKELEN