24-09-2019

PREMA biedt aantrekkelijke oplossing met Horn & Bauer producten

Horn & Bauer is een bekende, toonaangevende producent van stoelhoezen, beschermingsfolie- en verpakkingsoplossingen voor specifieke bedrijfsonderdelen, waaronder de automotive industrie.

Horn & Bauer staat voor een uitstekende kwaliteit. Door Horn & Bauer aan het assortiment toe te voegen, breidt PREMA haar assortiment producten voor de automotive markt verder uit.

Horn & Bauer heeft reeds vele trouwe gebruikers binnen de automotive markt. De kwaliteit en duurzaamheid van de Horn & Bauer producten zijn hier vaak bepalend. Het assortiment en de toepassingen zijn breed inzetbaar binnen diverse sectoren zoals o.a. personenwagen, truck, landbouw, grondverzet. Tevens zijn er speciale toepassingen mogelijk, zoals een eigen naam of merk afgedrukt op bijvoorbeeld stoelbeschermingshoezen. Onze binnen- en buitendienst staan klaar om onze klanten in hun dagelijkse werkzaamheden professioneel te ondersteunen en adviseren.

Het assortiment van Horn & Bauer is per direct beschikbaar. Voor meer informatie neemt u contact op met de verkoopafdeling van PREMA via mail info@premaproducts.nl of per telefoon 026-7508365.

RELEVANTE ARTIKELEN